«

»

Jan 08

Sint Maarten over tijd

t.a.v. CBS

 

Geacht college,

 

We zijn nu al 8 januari en dus geruime tijd na die andere Sint (Niklaas), Kerstmis, Nieuwjaar, Driekoningen en dus ook al lang na onze Sint Maarten.

 

Week na week erger ik me echter mateloos aan de stilaan verkleurde reuzenaffiche van onze Aalsterse sint op de gevel van het vroegere Stedelijke Waterbedrijf aan de Watertoren (hoek Louis Paul Boon woonerf).

 

Aldaar is al jaar en dag tijdens de Jaarmarkt van 11 november dé plaats (met podium) van de Sint Maarten van de stad Aalst. Op de duur staat de brave man ons als het ware precies uit te lachen of wordt hij misschien weggehaald na Pasen, zoals de vijgen …

 

M.i. valt dit onder de uitsluitende bevoegdheid van de stad als zodanig en dus van het stadsbestuur. U hebt controleurs voor alles en nog wat, “restafvalwegnemers” met en zonder kar, parkeerwachters, wijkagenten, zelfs gemeentelijke mandatarissen allerhande … en toch blijft de brave sint ons ginds zeggen dat de kindjes er op 11/11/14 bij hem mogen komen.

 

Doe a.u.b. het nodige en tot de volgende Sint Maarten!

 

Hoogachtend

 

A.E.BOGAERT

De immer Wakkere

Share

Geef een reactie

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA Developed by Goldsboro Web Development..